Bij Tandartspraktijk Veemarkt geloven wij in het belang van preventieve zorg. Door tijdig te handelen en problemen te voorkomen, kunnen wij samen de gezondheid van uw gebit behouden en behandelingen minimaliseren. Onze filosofie is gebaseerd op het voorkomen van problemen voordat ze ontstaan, zodat u altijd met een stralende glimlach bij ons de deur uitloopt.

 

Ons team behandelt jou, zoals zij zelf behandeld willen worden. Dat betekent concreet dat wij ons altijd inspannen om de beste zorg te leveren, en dat wij behandelen volgens de laatste inzichten in de mondzorg. Wij doen wat wij beloven, en je kunt als altijd vertrouwen.

 

Bij ons kun je terecht voor:

* Algemene en restauratieve tandheelkunde

* Mondhygiene

* Preventie

* Endodonthie (wortelkanaalbehandelingen)

* Orthodontie

* Kroon- en brugwerk

 

Wij werken samen met uw zorgverzekeraar en dienen uw behandeling eerst bij hen in. Het deel dat niet door uw verzekeraar wordt vergoed brengen wij vervolgens bij u in rekening. Op de rekening die u van ons ontvangt staat duidelijk aangegeven welk bedrag vergoed wordt door uw zorgverzekeraar. Dit is afhankelijk van uw leeftijd, type behandeling en de voorwaarden van uw verzekeraar. U heeft vervolgens 14 dagen om de resterende rekening te voldoen.

Onze tarieven worden vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Wij wijken hier niet van af. 

 

Wij zijn aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Tandheelkunde (KNMT) en bij de Associatie Nederlandse Tandartsen (ANT).